Goed gezien! 13 keer wonen met zorg

Goed gezien! 13 keer wonen met zorg
9 maart 2017 Sabine

Nederland verandert, ook in de zorg. Ouderen blijven langer thuis wonen en ook voor anderen die zorg nodig hebben is het eigen huis in de eigen buurt dé plek om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Corporaties zijn bezig met de vraag hoe zij zo goed mogelijk kunnen bijdragen aan het comfortabel wonen van mensen met en zonder beperkingen en wat hun rol precies moet zijn. Dat ziet u terug in de publicatie ‘Goed gezien!‘ van Vereniging van Woningcorporaties Aedes en het Aedes-Actiz kenniscentrum Wonen-Zorg. In de publicatie vindt u 13 prachtige verhalen van woningcorporaties die vanuit de dagelijkse praktijk laten zien wat ze doen en wat voor effecten dat heeft op mensen. Aedes en het Kenniscentrum willen hiermee anderen inspireren en goede voorbeelden delen.
Zie hier voor meer informatie.