Wie is wie in de wijk? Handige infographic van BeterOud

Wie is wie in de wijk? Handige infographic van BeterOud
9 januari 2017 Sabine

In één oogopslag zicht op wie wat doet aan zorg en ondersteuning voor ouderen in de wijk. Dat biedt de nieuwe publicatie van BeterOud: Wie is Wie in de wijk. De infographic geeft meteen inzicht in wie belangrijke spelers zijn én wat hun belangrijkste taken zijn.

Ook is het een handig hulpmiddel om met collega’s of collega-organisaties na te gaan hoe de lokale situatie is ingevuld. Wie doet lokaal eigenlijk precies wat? Liggen er kansen om nieuwe samenwerkingen aan te gaan of bestaande uit te breiden? En als er dubbelingen in taken zijn, is dan een andere verdeling nodig? De infographic biedt een leidraad om met elkaar hierover het gesprek aan te gaan.

BeterOud is ontwikkeld door Movisie en Vilans. Het is mogelijk gemaakt door ZonMw en komt voort uit het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO).